Geef een Toegift

Koop een extra kaartje voor iemand die het zelf niet kan betalen.

De Verenigde Podiumkunstenfestivals, het samenwerkingsverband van meer dan veertig landelijke festivals, is dit jaar gestart met het project Geef een Toegift. In het hele land wordt publiek gevraagd bij te dragen aan de kosten van een toegangskaartje voor iemand die zelf niet de financiële middelen heeft om een ticket voor een voorstelling te kopen. Julidans doet mee aan deze actie. Wij vragen je een donatie te doen, zodat ook dit publiek een voorstelling kan bezoeken. Hiermee zetten we samen in op inclusiviteit en diversiteit en onderstrepen we de verbindende kracht van kunst en cultuur in onze samenleving. 

Wat kun je doen
Bij het bestellen van een kaartje voor een voorstelling tijdens Julidans kun je een extra kaart kopen voor € 20,- voor één van de onderstaande voorstellingen. Ook als je niet naar een voorstelling gaat tijdens Julidans kun je een kaartje doneren voor één van de onderstaande voorstellingen.

- Guy Nader & Maria Campos – SET OF SETS op vrijdag 6 juli
- Gregory Maqoma / Via Kathlehong – Via Kanana op woensdag 11 en donderdag 12 juli

> Doneer hier een kaart voor Guy Nader & Maria Campos <

> Doneer hier een kaart voor Gregory Maqoma / Via Kathlehong <

Samen met De Regenboog Groep zorgen we ervoor dat de kaarten terechtkomen bij mensen die graag een voorstelling willen bezoeken, maar het zelf niet kunnen betalen.

Deelnemende festivals
De festivals die dit jaar of volgend jaar met Geef een Toegift van start gaan:
Holland Festival, Julidans, De Parade, Dancing on the Edge, Internationaal buitentheaterfestival Deventer op Stelten, Noorderzon Performing Arts Festival Groningen, Eurosonic Noorderslag, Jonge Harten Festival, Internationale Koorbiënnale, Cultura Nova, Explore the North, Welcome to the Village, Musica Sacra, Festival de Nederlandse Dansdagen, Music Meeting, Oranjewoud Festival, Operadagen Rotterdam, Circusstad Festival, Motel Mozaïque, Theaterfestival Boulevard ’s-Hertogenbosch, Karavaan Festival, Amersfoort Jazz Festival, Festival Spoffin, Over het IJ Festival, Grachtenfestival, Cello Biënnale Amsterdam, Amsterdams Kleinkunst Festival, Geelvinck Fortepiano Festival, November Music, Festival Cement, Oerol Terschelling, Reuring Festival, Limburg Festival, Festival Oude Muziek, Le Guess Who?, SPRING Performing Arts Festival, Gaudeamus Muziekweek, Festival Circolo