Geef een Toegift

Koop een extra kaartje voor iemand die het zelf niet kan betalen.

Koop je een voorstellingskaartje voor Julidans 2019? Geef dan ook iemand die dit niet kan betalen een kaartje cadeau. Wij vragen je een donatie van €15 te doen, zodat iedereen kan genieten. Hiermee zetten we samen in op inclusiviteit en diversiteit en onderstrepen we de verbindende kracht van kunst en cultuur in onze samenleving.

Hoe het werkt
Bij het bestellen van een voorstellingskaartje kun je een extra kaart kopen voor €15 voor #minaret of BROTHER. Ook als je niet naar een voorstelling gaat tijdens Julidans 2019 kun je een kaartje doneren.

•    Doneer een kaartje voor BROTHER van Marco da Silva Ferreira op 5 juli
•    Doneer een kaartje voor #minaret van Omar Rajeh / Maqamat Dance Theatre op 9 juli
•    Doneer een kaartje voor #minaret van Omar Rajeh / Maqamat Dance Theatre op 10 juli

Samen met De Regenboog Groep zorgen we ervoor dat de kaarten terechtkomen bij mensen die graag een voorstelling willen bezoeken, maar hiertoe niet de financiële mogelijkheden hebben.

Het 'uitgestelde kaartje'
Geef een Toegift is een initiatief van De Verenigde Podiumkunstenfestivals, een samenwerkingsverband van meer dan 40 landelijke festivals. Door het hele land roepen de festivals publiek op om een entreekaartje te kopen voor iemand met minder financiële middelen. ‘Geef een Toegift’ komt voort uit de ambitie een nieuwe stap te zetten in het toegankelijk maken van de podiumkunsten, en een breed en nieuw publiek te bereiken. Deelnemende festivals zijn o.a. Holland Festival, Julidans, De Parade, Dancing on the Edge, Internationaal buitentheaterfestival Deventer op Stelten, Noorderzon Performing Arts Festival Groningen, Eurosonic Noorderslag, Jonge Harten Festival, Internationale Koorbiënnale, Cultura Nova, Explore the North, Welcome to the Village, Musica Sacra, Festival de Nederlandse Dansdagen, Music Meeting, Oranjewoud Festival, Operadagen Rotterdam, Circusstad Festival, Motel Mozaïque, Theaterfestival Boulevard ’s-Hertogenbosch, Karavaan Festival, Amersfoort Jazz Festival, Festival Spoffin, Over het IJ Festival, Grachtenfestival, Cello Biënnale Amsterdam, Amsterdams Kleinkunst Festival, Geelvinck Fortepiano Festival, November Music, Festival Cement, Oerol Terschelling, Reuring Festival, Limburg Festival, Festival Oude Muziek, Le Guess Who?, SPRING Performing Arts Festival, Gaudeamus Muziekweek en Festival Circolo.