Julidans Extended: Off Venue

Julidans
Julidans Extended: Off Venue
Genre:
Dans
Serie en/of festival:
Julidans Extended / Julidans
Uitvoerenden:
Julidans x WhyNot
MEER INFORMATIE

Voor Tour A en Tour B kan niet meer gereserveerd worden. Het is nog steeds mogelijk om deel te nemen aan de tour of om losse voorstellingen te bezoeken, voor alle locaties geldt dan vol = vol.

Dans- en performanceplatform WhyNot heeft een eigenzinnige kijk op dans en werkt veelvuldig samen met makers die de grenzen van de discipline oprekken en conventies omver werpen. Daarin komen Julidans en WhyNot elkaar tegen en slaan dan ook dit jaar de handen ineen. WhyNot cureert op zaterdagmiddag 14 juli een alternatieve dansroute: Off Venue. Deze gratis tour leidt het publiek langs vijf verschillende korte dansvoorstellingen, op vijf bijzondere locaties in Amsterdam West en Centrum, van verborgen terras tot platenzaak. Aanstormende danstalenten als Charlotte Mathiessen (Chronos) presenteren nieuw werk en choreografen als Nicole Beutler experimenteren met de buitenruimte. Spring op de fiets en laat je verrassen!

Het Off Venue programma is als fietstour te bezoeken, waarbij je alle performances/ locaties in één middag kunt zien. Tour A leidt je van De School in Amsterdam West naar Concerto in het centrum. Tour B start bij Concerto en eindigt bij De School.

Bekijk hier het volledige overzicht met alle voorstellingstijden. Meer informatie over de voorstellingen is te vinden via www.offvenue.nl.

14:00 (Tour A), 15:30 & 17:15 (Tour B)     
Gosse de Kort & Nieke Koek: Four Axes and a Frame
De School

14:45 (Tour A) & 16:30 (Tour B) 
Chronos: The Three Graces
Jeruzalemkerk

14:00, 15:30 (Tour A + B) & 17:45      
Nicole Beutler: Still Life in the Park
Bilderdijkpark

14:45 - 16:30 (doorlopend)  
Samuel Feldhandler: Fermata
Droog

14:00 (Tour B), 15:30 & 17:15 (Tour A)     
Charlotte Mathiessen: Innocence is Kinky
Concerto