Julidans Extended: OFF VENUE

Julidans
Julidans Extended: OFF VENUE
Genre:
Dans
Serie en/of festival:
Julidans Extended / Julidans
Uitvoerenden:
Julidans x WhyNot

Vorige zomer brachten we o.a. een rituele verstilling in het Bilderdijkpark, een mechanische dans op het terras van De School en een body-concert in Concerto. Op zaterdagmiddag 6 & zondagmiddag 7 juli slaat WhyNot opnieuw de handen ineen met Julidans voor de tweede editie van OFF VENUE, een tweedaagse gratis toegankelijke fietsroute langs vijf architectonisch bijzondere gebouwen en performances in Amsterdam West.

MEER INFORMATIE

Deze tweede editie van OFF VENUE neemt het lichaam in relatie tot de stadse architectuur als uitgangspunt. Hoe verhouden de stad en het lichaam zich tot elkaar? Hoe beïnvloedt de architectuur onze manier van bewegen en hoe vormt onze beweging de omgeving?

We fietsen van voormalige tramremise naar verborgen stadsmuur, van de iconische Amsterdamse School stijl naar de nieuwste architectuur aan de oprukkende stadsgrens. Gerenommeerde makers als Keren Levi en Krijn de Koning experimenteren met de buitenruimte en aanstormende talenten als Connor Schumacher en Marija Sujica maken nieuw werk op locatie die het publiek de ruimte op een andere manier laat ervaren.

Fiets weer met ons mee en laat je verrassen!

Het OFF VENUE programma is als 'fietstour' te bezoeken, waarbij je alle vijf performances (elk 20-25 min) in één middag kunt zien. Tour A leidt je van De Hallen naar De Pontsteiger. Tour B start bij De Pontsteiger en eindigt bij De Hallen. Daarnaast kun je ook één of enkele losse voorstellingen bezoeken, tussentijds aanhaken bij Tour A of Tour B, of een eigen (kleinere) fietsroute samenstellen.

RESERVEREN:
Omdat de audiotour van Marija Sujica in De Hallen beperkte capaciteit heeft, kun je voor Tour A & Tour B een kaartje reserveren via de Julidans website om zeker te zijn van een plekje voor de volledige route.

Meer informatie over de performances en de route via www.offvenue.nl.

Amos Ben-Tal & Gosse de Kort
Pontsteiger

Connor Schumacher
Museum Het Schip

Keren Levi & Krijn de Koning
A park

Floor van Leeuwen
A wall

Marija Sujica
De Hallen