Julidans Extended: N'zassa

Julidans
Julidans Extended: N'zassa
Genre:
Dans
Serie en/of festival:
Julidans Extended / Julidans
Uitvoerenden:
We Are On The Move (NL)

Helaas gaat de voorstelling N'zassa van We Are On The Move wegens omstandigheden niet door op vrijdag 12 juli in Bijlmer Parktheater. De voorstellingen die op 13 & 14 juli in het kader van Kwaku Festival gepland stonden, gaan wel door. Kaarthouders hebben bericht gehad.

Getalenteerde jongeren maken onder de bezielende leiding van Enver Liesdek voorstellingen over diversiteit, je eigen plek zoeken en de kracht van vriendschap. Een aanstekelijk en energieke mix van urban, hedendaags en klassiek. They are on the move!

MEER INFORMATIE

Enver Liesdek is een kunstenaar met een missie. De man die ooit in het legendarische New Yorkse Apollo Theater optrad, geeft in Amsterdam Zuidoost dansles aan kinderen van 4 tot 22 jaar oud. Hij richtte daarvoor We Are On The Move op, waar kinderen en jongeren kennismaken met dans in al haar vormen: hiphop, jazz, Afrikaanse en moderne dans. De Talentenklas bekwaamt zich daarnaast in klassieke dans.

We Are On The Move nodigt ook gastchoreografen uit voor het maken van dansvoorstellingen als Arc - en ciel, AMD Vibes Wantarana, Alles = Energie, The Concept en Friends and Vibes. Daarin wordt de veelzijdigheid en veelkleurigheid van de samenleving tot uiting gebracht en verhalen verteld uit heden en verleden. Maar dat niet alleen: de voorstellingen gaan ook over de energie van dans, de zoektocht naar vrijheid en de kracht van vriendschap.

Sinds 2018 is de groep partner van het Bijlmer Parktheater. Daar presenteert Julidans hun nieuwe productie N'zassa, die de dagen daarna ook nog te zien is op het befaamde Kwaku Summer Festival