Julidans Inside Out

Julidans organiseert een randprogramma met nagesprekken, ontmoetingen met de makers en workshops voor publiek en professionals.

Julidans Inside Out

Inleidingen / Introductions
Alle voorstellingen in Internationaal Theater Amsterdam worden voorafgegaan door een inleiding. Een half uur voor aanvang krijgt u een korte introductie (15 minuten) op de maker, het gezelschap en de achtergronden bij de voorstelling.

Nagesprekken / After Talks
Bij vrijwel alle producties in het hoofdprogramma wordt een nagesprek georganiseerd met de maker. Op de voorstellingspagina ziet u op welke datum dit plaatsvindt.

Talking Together
Na de voorstellingen ON THE CUSP van Ian Kaler op 8 juli en #minaret van Omar Rajeh op 9 juli organiseren Inge Koks en Sonja Augart Talking Together: een goed gesprek over actuele onderwerpen, geïnspireerd door de voorstelling maar niet óver de voorstelling. Talking Together doen we backstage en wellicht schuift de choreograaf en/of een danser nog aan om mee te praten. Meld je via de website gratis aan tijdens het bestelproces.

Afterparty
Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zaterdag 13 juli wordt er verder gedanst. Na afloop van het voorstellingsprogramma bouwen we de Café|Brasserie van Internationaal Theater Amsterdam om tot dansvloer. Wees welkom!