07 juni / Julidans

PROGRAMMABROCHURE OFF- EN ONLINE

Het volledige programma van Julidans 2022 ligt voor je klaar! De brochure bevat alle informatie over het werk van de toonaangevende en eigenzinnige choreografen die je dit jaar kan aanschouwen tijdens het festival. Goed leesvoer voor ’t weekend en een uitgelezen mogelijkheid om je route door het festival alvast te plannen. Met een makkelijk mee te nemen programmaschema, raak je nooit de weg kwijt door de vele locaties in de stad. Nog geen exemplaar? Je kunt hem gratis ophalen bij Internationaal Theater Amsterdam of bekijk hem online via deze link.

Tijdens deze 31e editie van Julidans ontdek je de choreografen en dansmakers uit verschillende culturen en disciplinaire achtergronden. Ze schuwen het experiment niet! Op Julidans podia confronteren de dansmakers ons met hun visies en geven ze ons something to believe in.

Op de 14 Julidans locaties in de stad, met Internationaal Theater Amsterdam als festivalhart, kom je Julidans tegen in Theater Bellevue, Melkweg, Meervaart, Bijlmerparktheater, Podium Mozaïek, ICK Space for Dance Art, De Sloot, Vondelpark Openluchttheater, Stedelijk Museum Amsterdam en op nog meer verrassende locaties in de stad.

Pak de brochure erbij, laat je inspireren en plan je route.