Ticketinfo

Koop uw Julidans kaarten online, telefonisch of aan de festivalkassa in Internationaal Theater Amsterdam.

Ticketinfo

KOOP ONLINE
Via Julidans.nl kunt u voor alle locaties online kaarten kopen door op de pagina van de gewenste voorstelling te klikken op ‘BESTELLEN’, een datum naar keuze te selecteren en vervolgens op 'BESTEL KAARTEN' klikken. Om af te rekenen moet u inloggen met een Julidans-account.

KOOP TELEFONISCH
Via tel. +31 (0)20 624 23 11 kunt u van ma t/m za van 13.00 - 18.00 uur terecht voor uw telefonische bestelling (€ 3,50 administratiekosten per bestelling, ongeacht het aantal tickets).

KOOP AAN DE FESTIVALKASSA
Tijdens Julidans kunt u ook van ma t/m za van 13.00 - 18.00 uur of vanaf 1,5 uur voor aanvang van de voostelling bij de festivalkassa terecht.
Internationaal Theater Amsterdam - Leidseplein 26 – Amsterdam.

STRIKTE AANVANGSTIJD

Aanvangstijden worden strikt gehanteerd. Laatkomers worden niet meer in de zaal toegelaten. Bij voorstellingen met een pauze kunnen laatkomers eventueel na de pauze alsnog in de zaal plaatsnemen.

VARIABELE PRIJZEN
Voor Julidans worden 'vanaf' prijzen gehanteerd. Naarmate er minder stoelen beschikbaar zijn, wordt de prijs hoger. Wie er vroeg bij is, koopt dus altijd kaarten tegen het voordeligste tarief (en kan de mooiste plaatsen uitzoeken).