Ticketinfo

Julidans houdt zich aan de geldende corona- maatregelen, zoals die zijn opgesteld door het RIVM en de Rijksoverheid. Zolang het coronavirus nog niet onder controle is, kan testen helpen om stapje voor stapje meer mogelijk te maken. De Rijksoverheid zet testen voor toegang in om sociale en culturele activiteiten op een veilige manier te faciliteren. Mogelijk heeft u, naast uw toegangsticket, ook een negatieve testuitslag nodig.

In de periode voor aanvang van de voorstelling ontvangt u aanwijzingen met betrekking tot de dan geldende toegangsmaatregelen omtrent Covid-19. U kunt meerdere berichten ontvangen, al naar gelang het overheidsbeleid bekend wordt of wijzigt. Deze mails kunt u tot vlak voor aanvang van de voorstelling nog ontvangen, houdt u dus goed uw mailbox in de gaten. Mails kunnen vanuit Julidans, maar ook vanuit de theaters waar de voorstelling plaatsvindt, worden verstuurd.

Ticketinfo

KOOP ONLINE
Via Julidans.nl kunt u voor alle locatie online kaarten kopen door op de pagina van de gewenste voorstelling te klikken op ‘BESTELLEN’, een datum naar keuze te selecteren en vervolgens op 'BESTEL KAARTEN' klikken. Om af te rekenen moet u inloggen met een Julidans-account.

KOOP TELEFONISCH
Op +31 (0)20 624 23 11 kunt u van ma t/m vr van 14:00 - 18:00 terecht voor uw telefonische bestelling (€ 3,50 administratiekosten per bestelling, ongeachte het aantal tickets).

KOOP AAN DE FESTIVALKASSA
Tijdens Julidans kunt u ook van ma t/m vr van 14:00 - 18:00 of vanaf 1,5h voor aanvang van de voostelling bij de festivalkassa terecht.
Internationaal Theater Amsterdam - Leidseplein 26 – Amsterdam

JULIDANS JONG <30
Jongeren tot 30 jaar zijn bij Julidans extra voordelig uit. Voor elk programmaonderdeel geldt een speciaal Julidans Jong tarief. Julidans Jong kaarten zijn zowel online als bij de kassa te verkrijgen. Op locatie vindt er ID-controle plaats. Per programmadeel is een beperkt aantal Jongkaarten beschikbaar. Op=op!