Julidans NEXT: Trança

Julidans
Julidans NEXT: Trança
Genre:
Theater
Serie en/of festival:
Julidans NEXT / Julidans
Uitvoerenden:
Thiago Granato (DE/BR)

Thiago Granato is een opkomend talent uit Brazilië. Vanuit zijn huidige woonplaats Berlijn wordt hij overal in Europa uitgenodigd. Als choreograaf is Granato vooral geïnteresseerd in de beweging zelf - alle manieren waarop een lichaam zich kan uitdrukken en hoe wij die abstracte codes als emoties of communicatie herkennen.

MEER INFORMATIE

Trança is een fysieke reis, die begint bij de handen van de performer. Van daaruit ontwikkelt zich een dans die steeds ingewikkelder en completer wordt - een demonstratie van de kracht van een lichaam. Trança is een fascinerende, hypnotiserende voorstelling in de intieme zaal van het Melkweg Theater.
Deze solo is het tweede deel van de trilogie Choreoversations, een serie imaginaire samenwerkingen van Granato met andere choreografen - die nog leven, al gestorven zijn of nog niet eens geboren.

Deze voorstelling is te zien op ons talentpodium Julidans NEXT. Granato werkte als choreografie-assistent mee aan The Quiet van Jefta van Dinther, op dezelfde data te zien in het Julidans hoofdprogramma. We kunnen zeker aanraden beide voorstellingen te bezoeken. Dat kan heel goed op dezelfde avond, omdat de producties na elkaar geprogrammeerd staan.

PROGRAMMAVEL
Julidans laat uit duurzaamheidsoverwegingen minder papieren dagvellen drukken. Bekijk daarom hier het programma met meer informatie over en rondom de voorstelling.