TIME TAKES THE TIME TIME TAKES

Julidans
TIME TAKES THE TIME TIME TAKES
Genre:
Theater / Internationaal
Serie en/of festival:
Hoofdprogramma / Julidans
Uitvoerenden:
Guy Nader & Maria Campos / GN \ MC (LB/ES)

Programmawijziging
Vanwege een geblesseerde danser kan de voorstelling SET OF SETS van Guy Nader & Maria Campos vrijdag aanstaande helaas niet doorgaan. De voorstelling wordt vervangen door TIME TAKES THE TIME TIME TAKES, een werk van Guy Nader & Maria Campos uit 2015.

MEER INFORMATIE

TIME TAKES THE TIME TIME TAKES (TTTTTT) is de voorloper van SET OF SETS.

De voorstelling is een weerspiegeling van tijd. Guy Nader en Maria Campos creëren met hun zeer dynamische dansstijl een menselijke perpetuum mobile. Afgemeten bewegingen en klokachtige herhalingen met de slinger als Leitmotiv tonen aan dat tijd de mens altijd in zijn greep heeft. TTTTTT is een fysieke uitdaging voor de vijf dansers, waaronder ook de twee choreografen. Op elektronische (live) muziek van Miguel Marin ontstaat een avond die "fantasierijk, dicht bij het lichaam en precies het fenomeen van de tijd beschrijft" (tanznetz.de).

De Libanees-Spaanse Guy Nader en Maria Campos zijn afzonderlijk én als duo al jaren graag geziene gasten op internationale dansfestivals in Europa en het Midden-Oosten. Nader en Campos richtten hun gezelschap GN | MC op in 2006 en zijn sindsdien hun artistieke taal blijven vernieuwen door steeds nieuw terreinen te exploreren en te experimenteren met bewegingen uit het dagelijkse leven. Hun werken ontvingen al meerdere prijzen. Dit jaar maken ze hun Julidansdebuut.

>> Bekijk hier de teaser van TTTTTT.

De Acción Cultural Española (AC / E) ondersteunt de deelname van Guy Nader & Maria Campos in deze editie van Julidans. Dit doen ze via het programma voor de internationalisering van de Spaanse cultuur (PICE) en in het kader van mobility grants (subsidie voor culturele mobiliteit).


Julidans Inside Out
Na afloop van de voorstelling gaat danser, choreograaf en dramaturg Jordi Ribot in de Pleinfoyer in gesprek met choreografen Guy Nader & Maria Campos.

Geef een Toegift

Koop een extra kaartje voor € 20,- voor Guy Nader & Maria Campos – TIME TAKES THE TIME TIME TAKES op vrijdag 6 juli of Gregory Maqoma / Via Kathlehong – Via Kanana op woensdag 11 en donderdag 12 juli. Samen met De Regenboog Groep zorgen we ervoor dat de kaarten terechtkomen bij mensen die graag een voorstelling willen bezoeken, maar het zelf niet kunnen betalen.
Meer info over Geef een Toegift