SET OF SETS

Julidans
SET OF SETS
Genre:
Dans / Internationaal
Serie en/of festival:
Hoofdprogramma / Julidans
Uitvoerenden:
Guy Nader & Maria Campos / GN \ MC (LB/ES)

Het bijzondere Libanees-Spaanse duo Guy Nader en Maria Campos - ze opereren vanuit Barcelona - zoekt in zijn recente voorstellingen naar de fysieke uitbeelding van de tijd. Na Perpetuum, een stuk voor 15 dansers, en het kwintet Time Takes the Time Time Takes, gaat ook SET OF SETS over die ongrijpbare kracht die onze levens vooruit stuwt. Het duo maakt zijn Julidansdebuut!

MEER INFORMATIE

De werking van tijd wordt zichtbaar in herhaling en ritme, in de bewegingen van de dansers die de zwaartekracht tarten in een poging de kracht en volhardendheid van het leven te demonstreren. SET OF SETS is een reis door tijd en geheugen in een labyrint van dansende lichamen.

Nader en Campos richtten hun gezelschap GN | MC op in 2006. Sindsdien zijn ze hun artistieke taal blijven vernieuwen door steeds nieuw terreinen te exploreren en te experimenteren met bewegingen uit het dagelijkse leven. De basis is een danstaal die krachtig en fysiek veeleisend is, de grenzen van het kunnen van de dansers verkent, maar naast kracht ook ruimte voor tederheid en kwetsbaarheid biedt. Nader en Campos maken zowel als duo als afzonderlijk voorstellingen, die te zien zijn op de internationale dansfestivals in Europa en het Midden-Oosten en met meerdere dansprijzen werd onderscheiden. Julidans coproduceert SET OF SETS.

Julidans Inside Out
Na afloop van de voorstelling vindt er een nagesprek plaats.

Geef een Toegift

Koop een extra kaartje voor € 20,- voor Guy Nader & Maria Campos – SET OF SETS op vrijdag 6 juli of Gregory Maqoma / Via Kathlehong – Via Kanana op woensdag 11 en donderdag 12 juli. Samen met De Regenboog Groep zorgen we ervoor dat de kaarten terechtkomen bij mensen die graag een voorstelling willen bezoeken, maar het zelf niet kunnen betalen.
Meer info over Geef een Toegift